Excellent AGF

.

Excellent AGF is een groothandel in aardappelen, groente en fruit met een ultramoderne productieafdeling. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor zowel bewerkte als onbewerkte producten van hoge kwaliteit. Vanuit onze productieafdeling leveren wij een totaalpakket van gesneden en gewassen groente en fruit.

Voor Excellent AGF is kwaliteit, klanttevredenheid, leverbetrouwbaarheid en maatwerk ontzettend belangrijk. Deze kenmerken komen voort uit de jarenlange ervaring van Toine Senders en Dennis de Laat, die Excellent AGF in 2011 hebben opgericht.

 

.

 

Kwaliteit

Wij kopen alleen groente en fruit in van uitstekende kwaliteit. Voor een gesneden product, is er niks belangrijker, dan het werken met kersverse grondstoffen. Dit uiteraard in combinatie met moderne machines, vlijmscherpe messen, perfect opgeleide vakmensen en een hygiënische productieafdeling. Tevens beschikken wij over een eigen technische dienst, die er dagelijks voor zorgt dat onze machines in top conditie staan. Tevens zijn wij ISO 22.000 gecertificeerd, wat staat voor het kunnen garanderen van voedselveiligheid.

.

 

 

Klanttevredenheid

Als leverancier vinden wij het ontzettend belangrijk dat u als klant tevreden bent. Ons assortiment is daarom zodanig breed en diep, dat wij aan de wensen van verschillende soorten klanten kunnen voldoen. Wij leveren aan de horeca, zorginstellingen, industrie, cateraars en totaalleveranciers. Ook bekijken wij graag met u de mogelijkheden, wanneer wij producten niet standaard in ons assortiment hebben. Wij kijken dan of onze leveranciers de producten kunnen leveren, zodat wij ook u tevreden kunnen stellen.

 

.

 

Leverbetrouwbaarheid

Wij streven ernaar om uw bestelling 100% volledig en naar tevredenheid uit te leveren. Dit betekent uiteraard ook dat wij ernaar streven om uw groente en fruit bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen. Wij zullen dan ook altijd met u kijken om uw bestelling in een passende route in te plannen. Ook wanneer een product onverhoopt niet leverbaar is, zullen wij u tijdig informeren en een alternatief aanbieden.

 

 

.

Maatwerk

Naast ons zeer breed en diep assortiment werken wij veel met klant specifieke producten. Heeft u specifieke wensen? Bespreek dit dan met onze accountmanagers en wij hebben voor u de oplossing. Het kan bij ons niet speciaal genoeg zijn!

.

.